Добре дошли в Професионалния център за
квалификация и преквалификация "ЕЛВИС 1"


С присъединяването на страната ни към ЕС, професионалната квалификация на човешките ресурси, в която и да е сфера на икономиката става задължителна.

Благодарение на добре подготвените преподаватели, с които работим и съвременните ни програми за обучение осъществяваме квалификация и преквалификация, професионална подготовка за работа по едни от най-актуалните за момента професии в страната и чужбина.

Обучението, което провеждаме е съобразено с новите европейски изисквания в образованието и с придобиването на която и да е от степените на професионална квалификация. Вие получавате необходимото професионално обучение и езикова подготовка за работа в Европа и навсякъде по света.

От своето съществуване Центърът е успешна национална компания за професионално обучение на СПА персонал и управление на човешки ресурси като предлага и реализира кадри, извършва психологически подбор и оценка на персонал, тренинги и консултиране. Нашият опит намира приложение във фирми и организации, които се стремят към максимално развитие на положителния потенциал на персонала и ефективна работа на отделните екипи. Фирмата разполага със съвременна материално- техническа база и екипи от специалисти в различни области с богат опит, квалификация и доказани способности, което гарантира качеството на нашите услуги!

В условията на разширено търсене на специалисти, българските работодатели се сблъскват с трудностите на широк пазар от хора, търсещи работа. Предпочитат се специалисти, дисциплинирани и добре подготвени. А ние предлагаме точно това, информираме нашите курсисти за свободни работни места, организираме интервюта, за да може всеки да представи себе си "ЦЕНТЪР ЕЛВИС 1" подготвя кадри в различни професионални направления в цялата страна. Формите на обучение са разнообразни и съобразени с онези от вас, които имат постоянна заетост и по-малко свободно време. Предлагаме Ви дистанционна, редовна, самостоятелна, практическа и индивидуална форма на обучение и онлайн по скаип. Курсовете са сутрешни, дневни, следобедни, вечерни, съботно-неделни, индивидуални.

Поради нарастващия интерес на кандидати за обучение от различни краища на България, както и на живеещи в чужбина, "ЦЕНТЪР ЕЛВИС 1 " разработи специализирани интензивни програми за обучение в съкратена,дистанционна и онлайн форма по предлаганите професии и специалности.

При тях се осъществява теоретична подготовка в задочна форма, а провежданите часове по практиката са в специализирани салони, ресторанти, барове хотели и други. Центърът предлага и възможност за изготвяне на индивидуален график на посещенията, когато курсът се провежда в дистанционна или задочна форма.

За повече информация относно тези възможности, можете да се обадите на посочените телефони.

Ние провеждаме специализирани курсове в гр. София, Варна, Пловдив и в цялата страна за обучение и професионална квалификация с изучаване на чужди езици.

КУРСОВЕТЕ, КОИТО ПРОВЕЖДАМЕ СА:

Център „ЕЛВИС“ провежда индивидуални, групови и онлайн по скайп чуждоезиково обучение и уроци по Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Гръцки, Турски, Османотурски, Арабски, Персийски, Холандски, Японски, други редки езици, Руски, Български език за чужденци, Бизнес английски, Подготовка за пасажерски кораби, Интервюта, извършване на писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. От лицензирани заклети преводачи.

ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ ПО ДАДЕНИ СПЕЦИАЛНОСТИ:

Windows, Word, Excel, Internet, Front Page, Page Maker, Power Point, Access, 3D Studio Max, Autocad, Аdobe Illustrator, Аrchi Cad, Photoshop, Corel Draw, Оператор на компютър, Компютърен машинопис, Стенография, Фирмено Счетоводство, ТРЗ, Счетоводна компютърна програма МИКРОИНВЕСТ, Бизнес-секретар, Офис-сътрудник, Офис-Асистент, Офис-Мениджър, Валутен Касиер, Касиер, Застраховател, Библиотекар, Брокер на недвижим имот, Фризьор, Козметик, Колористика, Масажист, Маникюрист, Педикюрист, Гримьор, Ноктопластика, Татуист, Пиърсинг, Поставяне на мигли, Барман, Сервитьор, Готвач, Сладкар, Хлебар-Баничар, Транжор, Пицар Дюнер, Управител, Мениджър на ресторант, Домакин на столове, Аниматор, Администратор, Камериер, Екскурзовод, Управител, Мениджър в хотелиерството, Портиер–Пиколо, Шев и Кройка, Аранжор на цветя- Подаръци, Помощник-възпитател, Болногледач -Детегледач, Здравен Асистент, Домашни Чистачи и Помщнички, Фитнес- Инструктор, Продавач-Консултант, Асансьорна Техника, Климанична Техника, Ел. Техник, Ел. Инсталации, Електродомакинска техника, Кофражист, Армировка и Бетон, Стоманобетонни Конструкции, Зидар, Мазилки и Шпакловки, Външни и Вътрешни Облицовки и Настилки, Бояджия, Покриви, Метални Конструкции, Вътрешни и Външни ВиК Мрежи, Помощник- Строител, Помощник Пътен Строител, Пътен Строител, Сухо Строителство, Дограма и Стъклопоставяне, Строително- Дърводелство, Заварчик, Шлосер, Стругар, Огняр –Параджия, Автотенекеджия, Автобояджия, Помпиер, Багерист – Фадромист, Електрокар-Мотокар, Кранист, Пчелар, Обущар, Ключар, Кожухар, Охрана- Спасител и други професии.

Професионалните курсове по теория в София ,Варна, Пловдив се провеждат в модерни уютни кабинети.

Базите в центъра на градовете, също така са осигурени с богати нагледни материали и учебно технически средства, а практическата част се провежда в действащи салони за красота, СПА центрове, ресторанти, барове, хотели и други. За курсисти, които не могат да посещават курсовете в упоменатите градове където се намират нашите бази: Шумен, Добрич, Бургас, В.Търново, Габрово, Благоевград, Свищов, Сливен, Видин, Петрич и в цялата страна теоретична част се преподава онлайн- по скайп, а практическата част във съответния град. Нашите курсисти получават международно признати сертификати. Работещи в дадена професия могат да се явят на изпит в център ЕЛВИС 1 без да посещават курса и да получат сертификат, с който да работят в България и в чужбина.

За момента провеждаме обучения и изпити за повишаване на професионалната квалификация, по лицензираните професии. Провежданите от нас курсове за професионална квалификация, се характеризират с реална практика. Всеки курсист преминал степен на обучение, може да започне веднага работа в страната и чужбина. Курсовете за преквалификации Ви дават спокойствие и сигурност, защото в условия на икономическа криза, те понижават стреса и повдигат самочувствието на всеки млад специалист. Всеки курс за професионална квалификация увеличава уменията Ви и намалява риска от съкращение.

Центърът за обучение „ЕЛВИС 1” –съществува в цялата страна –курсистите които са завършили курса и успешно са положили изпит получават „Удостоверение за професионално обучение” по изискване на Министерството на образованието или „Свидетелство за професионална квалификация. Дипломата се издава от лицензиран учебен център – гр. Варна, тъй като Център „ЕЛВИС“ има сключен договор за изнесено обучение и провеждане на професионални курсове. Завършилите успешно курсисти имат право на работа в България и чужбина. Международният сертификат е преведен на аглийски и по желание на трети език и трябва да се легализира в Министерството на Правосъдието за конкретната държава за която кандидатствате за работа в случай, че вече практикувате дадена професия и имате натрупан трудов стаж, съобразно Закона за професионално образование и обучение ЦЕНТЪРЪТ дава възможност за явяване на изпит и придобиване на сертификата.