Професионално обучение от "ЕЛВИС 1"


1. Направление в ресторантьорството, хотелиерството и спорта

Работят във всички търговски обекти в системата на хотелиерството и ресторантьорството, в България и в чужбина, заемайки дадената длъжност.

Стартират собствен бизнес, като отворят собствено заведение за обществено хранене или да работят (ресторант, бар и дюнер, пицария, пекарна,кафетерия, сладкарници и в престижни хотели и заведения по Българското Черноморие и по света се нуждаете от професионално обучение и диплома за завършена квалификация за избраната от Вас професия: Барман, Готвач, Сервитъор, Сладкар, Хлебар-Баничар, Пицар, Дюнер, Транжор, Домакин на стол, Кетъринг, Управител и мениджър на ресторант, Управител на хотел, Администратор, Екскурзовод, Камериерка, Портиер-Пиколо, Аниматор, Фитнес инструктор.

2. Направление професионални офис курсове

Умението грамотно и ефективно да ползвате персонален компютър в днешно време е насъщна необходимост. То е вашият пропуск в света на цифровите технологии и базово изи скване при прием практически на всяка работа, с компютър, с хора и да организирате. Това ще Ви помогне да не губите време в самостоятелно усвояване на офисните програми, а да съсредоточите вниманието си във вашата работа. Нужни са Ви знания, умения и диплома за завършена квалификация за компютърно обучение и за професията избрана от Вас - Компютърен машинопис, Стенография, Уеб дизайнер, Офис-Мениджър, Офис-Асистент, Офис-Сътрудник, Бизнес-Секретар, Счетоводител, Секретар/ка, Брокер на Недвижими имоти, Продавач-Консултант, Библиотекар, Валутен касиер - касиер. Квалификацията по професия ще Ви даде възможност да работите в рекламни, счетоводни, търговски, застрахователни, посреднически, митнически и още много други офис дейности, както и да управлявате Ваш собствен бизнес.

3. Направлени салони за красота и спорт

Можете да имате собствена фирма или да работите в салон за красота или фитнес. Център ЕЛВИС 1 провежда професионално обучение. Курсовете за Фризьор, Калористика, Маникюрист, Педикюрист, Ноктопластика, Гримиьор, Козметик, Масажист, Татуист, Пиърсинг, Поставяне на мигли, правят осъществяването на Вашата цел възможно. Сертификатът, който ще получите, Ви дава право да упражнявате желаната професия както в България, така и в чужбина и да откриете собствена фирма.

4. Направление строителство и техника

Ако искате да работите в строителството или да монтирате и ремонтирате техника изборът на професия от направление СТРОИТЕЛСТВО И ТЕХНИКА е точно за Вас.

Завършването на обучението ви дава право да бъдете назначен по професията или да учредите собствена фирма в сферите Асансьорна техника, Климатична техника, Ел. инсталации, Електродомакинска техника, Кофражист, Армировка и бетон, Стоманобетонни конструкции, Зидар, Мазилки и шпакловки, Външни и вътрешни облицовки и настилки, Бояджия, Покриви, Метални конструкции, Вътрешни и външни вик мрежи, Помощник-строител, Помощник пътен строител, Пътен строител, Сухо строителство.

Професионалната квалификация и придобитият и в чужбина.

5. Направление Строителство и Металообработка

Желаете да работите в строителството и с метал да поправяте коли, тогава вашата професия е сред специалностите: Дограма и стъклопоставяне, Строително-дърводелство, Заварчик, Шлосер, Стругар, Огняр-параджия, Автотенекеджия, Автобояджия, Помпиер, Багерист-фадромист, Мотокар-кранист, Охрана-спасител, Охрана-обекти.

6. Направление Аранжор на цветя, Шев и Кройка

Виждате, че шиенето и кроенето и аранжирането на цветя Ви привлича и търсите Вашата професия. Курсовете по професиите са: Шивач/ка, Крояч/ка, Обущар, Кожухар, Пчелар, Ключар, Аранжор на цветя-подаръци са Вашата възможност за съчетаване на талант, умения и знания. След завършване на обучението ще получите сертификат, с който да се реализирате професионално.

7. Направление Помощник Възпитател, Болногледач.

Когато за обучение по професията „Здравен асистент” с придобиване на трета степен на професионална квалификация кандидатстват лица, завършили обучение по професиите възпитател”-- означава да се развиват способностите на детето, а не да се създават способности, каквито то няма. Помощник-възпитател, Детегледач-болногледач, Здравен асистент. Домашни чистачи и помощнички, означава да развивате своите способности - креативност, търпение, комуникативност.

Придобилите квалификация по професията „Здравен асистент”, „Болногледач” могат да работят, като предоставят базови здравни грижи както в структурите на лечебните заведения, така и в общността. Здравните асистенти и Болногледачите имат възможности за реализация както в България, така и в страните от Европейския съюз.