„ЕЛВИС“ - София

гр. София, ул. Люлин Планина 22, Вх. Б, Ет. 1, Ап. 1

Пряка на бул. Скобелев - ъгъла на Люлин Планина

Телефон: 0898 421 611; 0889 357 222; 0896 860 129; 0896 470 316

Skype: elena_6705

Email: elvis_67@abv.bg

Facebook: UZ Elvis Presli Nenova

„ЕЛВИС 1“ - Варна

гр. Варна, ул. Начо Начев, бл. 4, ет. 1, офис 1

Колхозен пазар до била

Телефон: 0898 421 611; 0889 357 222;
0896 860 129; 0896 470 316

Skype: elena_6705

Email: elvis_67@abv.bg

Facebook: UZ Elvis Presli Nenova

„ЕЛВИС 1“ - Пловдив

гр. Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 1

Салон Марая

Телефон: 0898 421 611; 0889 357 222;
0896 860 129; 0896 470 316

Skype: elena_6705

Email: elvis_67@abv.bg

Facebook: UZ Elvis Presli Nenova

„ЕЛВИС 1“ - Организира индивидуални онлайн курсове по скайп

гр. Бургас, гр. Айтос, гр. Добрич, гр. Шумен, гр. Велико Търново, гр. Габрово, гр. Севлиево, гр. Силистра, гр. Русе, гр. Ямбол, гр. Сливен, гр. Стара Загора, гр. Плевен, гр. Разград, гр. Благоевград, гр. Ботевград, гр. Дупница, гр. Перник, гр. Сандански, гр. Петрич, гр. Смолян, гр. Троян, гр. Тервел, гр. Ловеч, гр. Свищов, гр. Видин, гр. Монтана, гр. Самоков, гр. Свиленград, гр. Ивайловград, гр. Враца, гр. Казанлък, гр. Кърджали, гр. Гоце Делчев и други градове в цялата страна - ЗАДОЧНИ КУРСОВЕ - теория по скаип-онлаин, а ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ е в съответния град.

Телефон: 0898 421 611; 0889 357 222; 0889 352 227

Skype: elena_6705

Emаil: elvis_67@abv.bg

Facebook: UZ Elvis Presli Nenova